Schade herstel

Heeft u schade aan de auto? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen bij Auto Service Theeuwes en behoud de waarde van uw auto. Wij hebben de beschikking over moderne apparatuur waarmee wij efficiënt en snel uw auto kunnen repareren. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren.

Autoschade als gevolg van een ongeluk?
Dan kan het zijn dat er schade is aan het chassis. Het is belangrijk om dit inzichtelijk te hebben en te laten repareren om de auto veilig te kunnen blijven gebruiken. Bij Auto Service Theeuwes kunnen we u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van autoschadeherstel.

Kosten van autoschade reparatie
Om een goede inschatting te kunnen maken van de kosten van een reparatie is het van belang dat we de schade goed kunnen beoordelen. Dit doen we tijdens een intake. De uiteindelijk kosten zijn van afhankelijk van de locatie en de omvang van de schade. Ook de tijd tussen het ontstaan van de schade en het moment van reparatie is van invloed. Het kan zijn dat er door weersinvloeden roest ontstaat bij kras- of deukschade. Voorkom onnodige kosten en neem bij schade zo snel mogelijk contact met ons op.

0161 - 22 36 33

Bel ons of klik hieronder om direct een afspraak te maken om de schade te herstellen.