Wie wij zijn

Mijn naam is Michiel Theeuwes, eigenaar van Auto Service Theeuwes in Rijen. Het sleutelen aan auto’s is me met de paplepel ingegoten, mijn ouders hadden namelijk een autobedrijf aan huis. Het was dan ook geen verrassing dat ik ben gaan studeren voor autotechnicus en later technisch specialist en APK keurmeester. Tijdens mijn opleiding ben ik als leerling automonteur begonnen bij een lokaal garagebedrijf waar ik me uiteindelijk heb opgewerkt tot chef werkplaats. In januari 2017 heb ik de stap gezet en ben ik Auto Service Theeuwes begonnen, eerst vanuit de garage achter ons huis aan de Laagstraat en in 2020 verhuisd naar onze huidige locatie aan de Dongenseweg in Rijen.

0161 - 22 36 33

Bel ons of klik hieronder om direct een afspraak te maken voor een reparatie of onderhoud.

KUNDIG EN GEKWALIFICEERD

Auto Service Theeuwes is een full-service, lokaal garagebedrijf, we werken met gekwalificeerde mensen en moderne apparatuur. Hierdoor kunnen we alle reparaties,  onderhoud en APK in onze eigen werkplaats uitvoeren. Ook de apparatuur voor de vanaf januari 2023 verplichte fijnstof meeting voor dieselauto’s hebben wij in huis.

waarom auto service Theeuwes?

kwaliteit

Bij Auto Service Theeuwes weten we hoe belangrijk uw auto is. Het is een essentieel onderdeel van de dagelijkse activiteiten zoals woon-werk verkeer, boodschappen doen, kinderen uit school halen, etc. U moet erop kunnen vertrouwen, daarom is het van belang dat het onderhoud en de reparaties goed en degelijk worden uitgevoerd. Als u uw auto naar Auto Service Theeuwes brengt kunt u er zeker van zijn dat u uw auto na onderhoud of reparatie vol vertrouwen kunt blijven gebruiken.

ruim 400

Tevreden klanten

10+

Jaar ervaring

5,000+

Afgeronde reparaties

Expertise en service wanneer u het nodig heeft. Met onze eigen sleepdienst halen we u en uw auto op en zorgen we dat u zo snel mogelijk weer veilig op weg kunt. Dat is onze belofte aan u.